Solarni plašč FW 16
V zraku · tehnologija · gadgeti · Utrip mesta · moda

Ste siti dejstva, da vam vedno zmanjka baterije ravno takrat, ko pametni telefon najbolj potrebujete? Če ne boste pogrešili 2.465 evrov, potem resno razmislite o nakupu solarnega plašča FW16 Junyja Watanabe, s katerim lahko pametni telefon polnite na poti.

Se vam redno dogaja, da doma pozabljate polnilec za telefon? S solarnim plaščem FW16 radikalnega oblikovalca Junyja Watanabe se vam to ne bo več zgodilo, saj je polnilec kar jakna sama.

Da, prav ste prebrali. Bombažen plašč je namreč opremljen s šestimi solarnimi paneli (s po dvema spredaj in četverico na hrbtu), ki sončno svetlobo pretvarjajo v električno energijo in jo hranijo v spretno skriti prenosni bateriji.

PREBERITE ŠE: Modni ženski dežni plašči 2016, v katerih boste nedvomno osupnile

Ni znano, koliko časa moramo biti izpostavljeni soncu, da s plaščem napolnimo prenosno napravo, a če se veliko gibate na prostem, ne bi smeli imeti težav.

Galerija – solarni plašč:

Solarni plašč FW 16Odpri galerijo

Povečevalo za zaslon Smartphone Magnifier Smartphone Magnifier: povečevalo za pametni telefon za večne nostalgike 360-stopinjska kamera LyfieEye LyfieEye – 360-stopinjska kamera za pametni telefon GoPro Remo GoPro Remo: naprava za glasovno upravljanje športne kamere tudi v nemogočih razmerah 18441-449f38c94b5c341b3361c5cc3a1d2ba7 Vector Luna BMW i – BMW s pametno uro, ki zdrži cel mesec! · · · · ·