shutterstock_1386982622
V zraku · odnosi

Preberi, kako ga lahko osvojiš s sporočili!

Spoznala si moškega, ki ti je všeč, in takoj po zmenku mu želiš poslati sporočilo – STOP. Ne piši, zaustavi svojo željo po pisanju, naj te on kontaktira. Če se ti ne oglasi v treh dneh, pozabi nanj.

KDAJ MU POSLATI SPOROČILO?
Adrenalin v tebi divja, nenehno misliš nanj in mu želiš pisati. Pogovarjala sta se o srečanju konec tedna in petek je že tu, od njega pa ni niti besedice. Kaj zdaj? NE pošiljaj mu sporočil, ne kliči ga. ON te mora povabiti na zmenek, in ne nasprotno. Če je res užival s teboj, bo našel čas, da te pokliče in ti zaupa, kakšne načrte ima za vaju. Počakaj na njegov klic, tako boš tudi vedela, ali je resen ali ne.

KO KONČNO KOMUNICIRATA, KAKO DALJE?
Ne pošiljaj sporočila z eno besedo. Premisli, morda greš na kakšno zabavo ali kaj podobnega, napiši mu, ali se ti pridruži. Če ga res zanimaš, lahko pričakuješ odgovor: DA.

Poslala si sporočilo in že takoj pričakuješ odgovor. Vsi moški niso dobri v pisanju, torej bodi pripravljena čakati in ne sklepaj prehitro. Morda je zaposlen in ne more takoj odgovoriti. Če ne bo odgovoril, ga ne zasuj z milijon sporočili, ampak bodi potrpežljiva in bo odgovoril.

Čas je pomemben. Če misliš, da mu lahko pošlješ sporočilo, kadarkoli si želiš, se motiš. Moški raje sprejemajo sporočila zvečer, ko so končali službo. Če želiš hiter odgovor, mu raje piši med 17. in 18. uro, in skoraj gotovo boš dobila odgovor v nekaj minutah.

Nikakor mu ne daj občutka, da ga pogrešaš. Pošlji mu svoje načrte za konec tedna, saj mu s tem sporočaš, da tvoje življenje teče ne glede na to, ali je on v njem ali ne, da pa je vedno dobrodošel, da se ti pridruži.

Izklopi čustva, ko mu pošiljaš sporočila. Če bi na vsak način rada pritegnila njegovo pozornost, ostani vedno malce skrivnostna.

Tisoč razlogov je lahko, zakaj ne odpiše. Morda je zaseden ali razmišlja o tem, kaj ti bi napisal, ali sporočila še ni opazil. Mogoče je pozabljiv – tvoje sporočilo je videl in si mislil, da bo odgovoril pozneje, a je nato pozabil nanj. Morda je čas, da se sprijazniš, da nisi njegova prioriteta.

Moški in ženske smo res z različnih planetov, oni razumejo sporočilo tako, one drugače. Raje čim več KOMUNICIRAJTA V ŽIVO, pogovarjajta se iz oči v oči, kjer štejeta le vidva in ne nerazumljena sporočila.

shutterstock_1577426200 (1) Prepoznaj moškega, ki si s teboj želi resno zvezo: a pazi na te 3 znake! xan-griffin-RfFRYmvu6JE-unsplash V novem letu 2020 prenehajte s tem in zasijte! stylish-couple-in-sunglasses-embracing-near-luxury-car-in-4541585 Največ moških si želi spremeniti to ENO STVAR na svoji partnerki, in ne, nima veze z videzom! shutterstock_110533634 Odšla je, čeprav si mislil, da bo vedno čakala nate · ·