Galerija94_24
V zraku · dizajn

Si res želite, da bi dobivali enaka darila? Takšna, proizvedena za množice; da se ne bi razlikovala in da bi vnaprej vedeli, kaj pričakovati. Brez presenečenj, brez iskrenega navdušenja in brez edinstvenosti; tiste posebne note in občutka, da se je nekdo potrudil za vas. Si to res želite? Seveda ne!

Z edinstvenimi darili Galerije D94, kjer cenijo lepoto, umetnost in edinstvenost, ne boste na to niti pomislili. Morda si boste le želeli, da bi tudi vsi drugi dobili enako posebno darilo kot vi.

Kogojev vrček za pivo, ki to običajno pijačo spremeni v nekaj povsem drugega. Morda raje sabljo za penino, s katero bo gospod kot vitez očaral svojo Gvendolino? Ali kozarce cesarice Barbare, ki iz njih sicer ni pila, ampak bi si to nedvomno želela, pa naj bi bilo to v njenih časih za vladarico še tako neprimerno. Skodelico za kavo, ki jutranje trenutke obarva drugače, ker je drugačna sama. Ali pa edinstvenost povsem običajnih družinskih trenutkov – olivno olje posebnih okusov, ki ga boste odprli s strahospoštovanjem, desko za sir, ki kar kliče k temu, da nanjo položite vsaj tri vrste tega žlahtnega živila, ali vinski dekanter švedskega dizajna.

Galerija D94: kjer so doma edinstvena darila

Odpri galerijo

Arkup – plavajoči dom, ki vas bo varoval pred hurikani. Arkup: plavajoči dom, ki vas bo varoval pred hurikani Pohištvo, ki spreminja barvo. Color Flow: pohištvo, ki spreminja barvo cover-badtent BED TENT: idealna rešitev za “siesto” cover-macje-pohistvo Japonski trend: skrčeno pohištvo za mačke · · ·