Kompaktna kuhinja Gali
Utrip mesta · dom

Gali je kompaktna kuhinja v velikosti fotokopirnega stroja španske arhitektke Ane Arano. Čeprav je je res malo skupaj, premore vse, kar premorejo veliki. Ta kuhinjska različica švicarskega noža je odlična rešitev za vse, ki živite v majhnem stanovanju.

Gali je kompaktna kuhinja v velikosti fotokopirnega stroja. Kuhinja velja za relativno velik pohištveni element, a ni več treba, da je tako. Zaradi španske arhitektke Ane Arano imate lahko zdaj tudi žepno kuhinjo z lastnostmi švicarskega noža, ki ji nobeno stanovanje ni premajhno, istočasno pa se vam ni treba odpovedati razkošju, ki ga ponujajo kuhinje običajne velikosti.

PREBERITE ŠE: Zlovešč naslanjač v obliki lobanje

A video posted by Yuka (@yukatory) on


Kuhinje se po prvi svetovni vojni niso kaj dosti spremenile, in Aranova je menila, da je skrajni čas za spremembo. Stroški izdelave prototipa so bili 2500 evrov, Španka pa trenutno išče poslovnega partnerja, ki bi ji omogočil množično proizvodnjo.

Kompaktna kuhinja GaliOdpri galerijo
Pohištvo, ki je črpalo navdih v kameni dobi Pohištvo, ki je mešanica kamene dobe in 21. stoletja Poševno pohištvo iz kolekcije 60 series 60 series – poševni stoli in mize Šotor Flying tent The Flying Tent – viseči šotor, bivalni šotor, viseča mreža in pelerina v enem Naslonjač v obliki lobanje Zlovešč naslanjač v obliki lobanje