Ljubitelji Iger prestolov, zdaj lahko kupite železni prestol za svojega ljubljenčka
V zraku · buzz buzz

Internet je v znamenju prihajajoče zadnje sezone Iger prestolov – vsi ljubitelji serije upate, da boste predčasno izvedeli, kdo bo zasedel železni prestol, a informacije o velikem finalu so zavite v tančico skrivnosti. In medtem ko nestrpno čakate na 14. april, bi bilo prav, da svojo pozornost vsaj za trenutek preusmerite na nekaj drugega – recimo ljubljenčka, ki rabi svoj železni prestol. No, in spet smo tu.

Če pozabite na nestrpnost in filme za odrasle, je internet že od nekdaj v znamenju hišnih ljubljenčkov in ta hip Iger prestolov. In če združite ljubezen do živali in serije, nastane železni prestol Game of Bones za hišnega ljubljenčka, ki si ga zasluži imeti tudi tvoj pes ali mačka.

Uporabnica spletnega mesta Etsy MadeforPets, ki je obsedena s serijo, je ustvarila ležišče za živali, v katerem bo vaš ljubljenček užival, ob pogledu nanj pa se boste vedno spomnili na serijo, ki jo imate tako radi.

Ležišče je priporočljivo za pse in za mačke. In pot do Westerosa ne bo lahka, predvsem s finančnega vidika – za železni prestol boste namreč odšteli 212 funtov, kar je približno 250 evrov. Če bo res hudo, vedno lahko potrkate na vrata banke Iron Bank of Braavos. In mimogrede, dostavijo ti ga lahko kar v Slovenijo. :)

Galerija: Game of Bones

Game of BonesOdpri galerijo
10 najboljših držav za delo v tujini za ženske 10 držav, v katerih ženske najbolje živijo in delajo shutterstock_577211767 Dan žena: kaj podariti poleg rož? riverdale-jason-blossom Zakaj bi šole morale dati večji poudarek na to, kako se sploh učiti? RIKOKO_HBA2018_6 Sprijazni se z resnico: tako se spreminja tvoje telo na vsakih 10 let ·