cover-gaming
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pred nami in deloma že za nami so izidi najpomembnejših iger leta. Zato poglejmo izbor izdelkov, s katerimi boste to igranje le še popestrili.

Izbrali smo manjši izbor izdelkov, namenjen “resnim” igričarjem.

STEELSERIES
RIVAL 310
HUDA MIŠKA

Dolgo smo že oboževalci bla­gov­ne znamke, ki vselej postreže z odličnimi izdelki na področ­ju periferne opreme za igralce iger. Serija mišk 310 ne razočara. Za izjemno ugodno ceno ponudi lahkotno, FPS-orientirano, intuitivno igričarsko miško. Z izjemnim sledenjem 1 : 1 in s hišnim optičnim senzorjem Pixart TrueMove3. Udobna, ravno prav velika in učinkovita. Lahko jo le priporočamo.

57,00 € / steelseries.com

LOGITECH G613
WIRELESS
MEHANIČNA & BREZŽIČNA

Zelo dolgo smo se spraševali, dragi Logitech, zakaj nam ne ponudiš mehanske brezžične tipkovnice za igranje iger. In Logitech je uslišal uporabnike ter z modelom brezžične G613 končno zapolnil vrzel. Šokantno nizka poraba dveh AA baterij naj bi zadostovala kar za 18 mesecev uporabe. Seveda se tipkovnica ne bo bleščala z LED-lučkami, kot smo vajeni. Če pa želite brezžičnost. Tako, zdaj je tu G613.

57,00 € / logitech.com

RAZER
TIAMAT 2.2 V2
ZVOK, KOT SE ŠIKA

Izjemen dizajn je zaščitni znak znamke Razer in tudi zato slušalke Tiamat 2.2 V2 predstavljajo pašo za oči. Po mnenju nekaterih poznavalcev gre za zvokovno enega od boljših izdelkov, ki v vseh spektrih zvoka navdušuje s čistinami. Če torej želite uravnotežene, udobne in oblikovno lepe slušalke, je to prava izbira za vas. Razer tu ve, kaj dela.

129,00 € / razerzone.com

DUALSHOCK 4
TOP KONZOLA

Čeprav ta igralna konzola ne podpira v celoti sistema Windows, pa ga od nedavnega z aplikacijo DS4 lahko usposobite za igranje iger kot s konzolo Xbox 360. Precej zanimiva rešitev, s katero boste dosegli igračarsko nirvano kar v domačih Windowsih. Vsem je namreč jasno, da gre za praktično najboljši igričarski pripomoček na trgu! Brez primere! Bravo, Sony!

69,69 € / playstation.com


F1_34UC89G_G_Sync_monitor LG predstavil prvi zaslon s tehnologijo G-Sync: igričarski ideal MekaMon02jpg MekaMon: Applov robotek za najhujše igričarje img Bose Sleepbuds: slušalke, ki vam bodo pomagale (za)spati Shinola-Canfield-Headphone-Collection Slušalke Shinola Canfield: če mislite, da ste slišali že vse … ·