Gaming postelja Bauhutte
V zraku · tehnologija · gadgeti

Gaming postelja za najbolj zagrizene.

Trenutno živimo v obdobju, ko nam je zaukazana preventivna domača karantena. A čepeti doma in komaj kaj videti sonce je nekaj, kar resnim igričarjem tudi brez karantene ni tuje. Čeprav tovrstna navada nikakor ni zdrava, pa bi v teh dneh še kako prav prišla. Ljudem pa bi karanteno znatno olajšala taka gaming postelja, ki je točno to, kar nakazuje ime. Posteljo/fotelj za igranje iger je na trg ponudilo japonsko podjetje Bauhutte, ki tudi sicer izdeluje pohištvo za igričarje.

Ogrodje postelje je opremljeno z vsemi mogočimi predalčki in držali za pijačo, zaradi katerih ima uporabnik nujne pripomočke vedno v dosegu roke. Če pod nujno mislimo na različne napitke in prigrizke. Pod mizo se najde prostor za PC-ohišje, nad posteljo pa je mogoče na dve teleskopski roki namestiti 2 monitorja. Edino, česar ta gaming postelja nima, je način, da uporabniku ne bi bilo treba vstajati in hoditi na stranišče. Čeprav tovrstne postaje, na katerih lahko uporabnik ždi ves dan, zvenijo malce absurdno, postajajo ponekod precej priljubljene. In to kljub svoji visoki ceni. Samo ogrodje za gaming posteljo Bauhutte nas bo stalo preračunanih 950 evrov, tu pa niso všteti še vzmetnica, monitor, računalnik in druga periferija.

MOMENTUM_True_Wireless_2_Black_Set_Product_shot_staged_02.psd.0 Sennheiser Momentum True Wireless 2: ko najboljše postane še boljše Fotoaparat Leica S3 Leica S3: odličen DSLR … če si ga lahko privoščite Pametni zvočnik Bang & Olufsen Beosound Balance Bang & Olufsen Beosound Balance: čudovit pametni zvočnik za 2.000 evrov James-Bond-Gadgets-1280x720 James Bond: kultni agent 007 in njegove najbolj kultne “igračke” · · · ·