Prenosnik Razer Blade Pro (2016)
V zraku · tehnologija

Ko gre za vrhunske igričarske prenosnike, se Razor ne šali in popolnoma prenovljeni 17-palčni Razer Blade Pro to samo potrjuje. Razor pravi, da je izdelan za tiste, ki si želijo sposobnosti namiznega računalnika, a ne želijo žrtvovati mobilnosti. Igričarski prenosnik Razer Blade Pro so mokre sanje igričarjev, a za takšno udobje bo treba plačati konkretno ceno.

Gaming prenosnik Razer Blade Pro je daleč najboljši igričarski prenosnik ta hip in bo zlahka kos tudi najzahtevnejšim grafičnim zahtevam. Čeprav gre za prenosnik, ima lastnosti zmogljivega osebnega računalnika in ne klecne niti pred najzahtevnejšimi nalogami.

Ta ‘PC, ujet v telesu prenosnika’, krasi 17,3-palčni zaslon IGZO ločljivosti 3840 x 2160 slikovnih točk, v kombinaciji z grafično kartico Nvidia GTX 1080 in tehnologijo Nvidia G-Sync pa ponuja izjemno igričarsko izkušnjo in igranja v navidezni resničnosti (VR).

PREBERITE ŠE: Prenosnik Asus ZenBook 3 je MacBook z Windowsi

Mehanska tipkovnica je nizkoprofilna, sledilna plošča pa, kljub kompaktnosti prenosnika (427 x 22,5 x 281 milimetra) z aluminijastim ohišjem, v velikosti ‘nogometnega igrišča’. Inženirji so vanj vgradili 4-jedrni Intelov procesor šeste generacije (Core i7-6700HQ), 32 GB sistemskega pomnilnika, za shranjevanja podatkov pa rezervirali do 2 TB prostora (pogon Solid State z zmogljivostjo 512 GB, 1 TB ali 2 TB).

Poganja ga 99-W baterija, ki je največja, ki jo še lahko vzamete s seboj na letalo. Tehta 3,5 kilograma, za hitro povezavo pa skrbi mrežna kartica Killer DoubleShot Pro. Ima bralnik pomnilniških kartic microSD, vmesnik USB-C, priključke USB 3.0, HDMI in 3,5-mm za slušalke ter vhod Thunderbolt 3. Za vstopni model je treba odšteti 3400 evrov.

Galerija – novi gaming prenosnik Razer Blade Pro (2016):

Prenosnik Razer Blade Pro (2016)Odpri galerijo

Konzola Nintendo Switch Nintendo Switch – hibridna konzola za vse, ki ne zdržijo brez igranja Pametna zibelka Snoo Snoo – pametna zibelka, ki otroka sama zaziba v spanec Zbiranje rabljenih računalnikov v Sloveniji Zbiranje rabljenih računalnikov – podarite svoj stari računalnik in naredite dobro delo DIY zaslon, katerega vsebino vidite samo vi. Samo za vaše oči – zaslon, katerega vsebino vidite samo vi · · · ·