Ganska krsta Nike
V zraku · buzz buzz

Ali spadate med zapriseženeljubitelje blagovne znamke Nike? Potem je morda čas za razmislek o tem, da bi vas po smrti pokopali v krsti v obliki Nikeovih slavnih športnih copatov Air Max. Da, prav ste prebrali.

Nikeova superga, ki v dolžino meri kar 205 centimetrov, ni obuvalo, pač pa  krsta. Gromozanska kreacija je izdelana iz lesa in obarvana z oljnimi barvami. Nad vezalkami je zapisano ime Paa Joe, ki ga nosi mož, odgovoren za nastanek zares posebne umetnine.

Krsta se od obutve razlikuje tudi po tem, da nima luknje, v katero je sicer treba vstaviti nogo. Namesto tega se velikanski copat odpre na enak način kot prava krsta. V notranjosti najdemo udoben prostor za počitek z modro prevleko. Krsto je Paa poimenoval kar se da preprosto: Ghanaian Nike coffin oziroma Ganska krsta Nike.

To še zdaleč ni prva mojstrovina ganskega umetnika. Nekaj njegovih umetnin si lahko ogledate tukaj.

Galerija – Ganska krsta Nike

Ganska krsta NikeOdpri galerijo
Za ta astrološka znamenja bo mesec maj slab. Za ta tri astrološka znamenja bo maj najhujši mesec Zakaj ljudje imajo radi karaoke? Zakaj imajo ljudje radi karaoke? Smešne ilustracije parov. Hudomušne ilustracije o tem, kaj pari počnejo za zaprtimi vrati Časi niso isti: navade, ki smo jih opustili zaradi razvoja tehnologije Časi niso isti: navade, ki smo jih opustili zaradi razvoja tehnologije ·