Garden Village Bled
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · destinacija

France Prešeren se ni prav nič zmotil, ko je Bled označil za podobo raja (Imago paradisi). Z ekološkim naseljem Garden Village, ki ga med drugim sestavlja šest v krošnjah skritih hišk, se to samo še dodatno potrjuje. Glamping, kot ga še ne poznate!

Garden Village Bled je namenjena tako avanturistom, družinam kot mladoporočencem. Lesene hiške za štiri na zunaj morda delujejo skromno, a njihova notranjost ne štedi s stilom in udobjem saj premore čajno kuhinjo, postelje, jedilno mizo, balkon in večnamensko mrežo, primerno za zibanje, sproščanje in celo plezanje. Pravljičnost vzdušja ob večerih dopolni soj lampijončkov, ki kot elegantni uhani visijo na mini terasi. Vse hiške so dvonadstropne, v eni naletite celo na deblo. Ta je rezervirana za sveže poročene.

Hiške na drevesih pa so zgolj košček Garden Village-a, saj v naselju Mlino, kjer se nahaja, najdemo tudi šest glamuroznih šotorov, devet šotorov na kolih, luksuzna apartmaja, restavracijo z žuborečim potočkom, finsko savno, plavalni ribnik in ribnik za ribarjenje. Zdi se da različne ponudbe kar ne zmanjka.

Preberite še: Blejski filmski festival (BFF)

Garden Village BledOdpri galerijo
cover-karate-kid 7 letnica s črnim pasom je po vsej verjetnosti najbolj nevaren deklič na svetu Aplikacije2 8 mobilnih aplikacij za kralje na porcelanastem prestolu – wc-ju cover-coca-cola Kaj se zgodi, če zavrete priljubljeno karamelno pijačo?! cover-GTA GTA V za PlayStation 4, Xbox One in PC izide jeseni! · ·