cover-garmin-marq
V zraku · tehnologija

Garminova nova kolekcija je posebno drzna in sestavljena iz časomerov, izdelanih posebej za pet različnih dejavnosti. Kolekcija Garmin MARQ Smartwatch stavi na različne drzne življenjske sloge in za njih prilagodi videz zunanjosti ure (pilot, atlet …). Izberite torej uro, ki je najbližje vašemu življenjskemu slogu.

V zbirki je pet modelov pametnih ur Garmin in slednje so osredotočene na dejavnosti na prostem: športnik, avanturist, kapitan, pilot in voznik. Vsaka ura je narejena drugače (tako v oblikovanju kot tudi v funkciji) in tako pove zgodbo določenega načina življenja. Vsem pametnim uram so na voljo skupne funkcije, kot so predvajanje glasbe, srčni utrip in pulzni oksimeter.

Izjemno težko je izbrati, a ker nas navdušuje avtomobilizem, bo morebiti najbolj posebna prav tista namenjena voznikom. Na uro je namreč prednaloženih 250 znanih dirkališč. A ne le to! Avtomobilski navdušenci bodo dobili tudi vpogled v svetovno statistiko postavljenih časov na teh dirkališčih. Prav tako boste lahko v živo delili vaš dirkaški dosežek, ki bo temeljil na izračunanem GPS-u.

Cene kolekcije se začnejo pri okoli 1500 evrov za vstopni model. Za najdražjega iz serije ur Garmin MARQ pa boste plačali okoli 2500 evrov. Pa naj kdo reče, da so pametne ure “cenene”.


ivy-family-hiRes Canon IVY Cliq + je prej tiskalnik kot fotoaparat Apple-TV-Plus-Lineup Apple TV Plus: Netflix, HBO in Amazon Video dobivajo konkurenco Sekiro_01 Top videoigre 2019: 3 igre, ki jih bodo igrali le najboljši gejmerji jonathan-kemper-1133289-unsplash Kako pogosto moraš ponovno zagnati svoj pametni telefon?