Merilnik aktivnosti Vivosmart 3
V zraku · tehnologija · gadgeti

Garmin se je pred tremi leti s pametno zapestnico Garmin Vivosmart preselil na naše zapestje, zdaj pa je tu že naslednik modela Vivosmart HR+ Garmin Vivosmart 3, eleganten pametni merilnik aktivnosti, poln orodji za spremljanje telesne pripravljenosti s skritim zaslonom, ki je viden le, kadar ga potrebujete. Je tudi modni dodatek, ne le pripomoček za spremljanje aktivnosti.

Pametni sledilnik dejavnosti Garmin Vivosmart 3 ima vse, kar od najsodobnejše fitnes zapestnice pričakujete, ob tem pa dopolnjuje vaš slog, ne da bi izpadlo, da se z njo postavljate. Vivosmart 3 sicer od konkurence izstopa tako po videzu kot nekaterih funkcijah, ki jih pri drugi pametnih zapestnicah pogrešamo.

PREBERITE ŠE: Pametne ure Garmin Fenix 5 – z mislijo na ženske

Garmin Vivosmart 3 je opremljen s skritim zaslonom, ki je aktiven le, ko ga potrebujemo. Z njim merimo svojo aktivnost – korake, nadstropja, spanec, ponovitve in druge parametre. Da z njim praktično nimate opravka, je zaslužen detektor Move IQ, ki samodejno zazna začetek dejavnosti. Pametna obvestila pa skrbijo, da si lahko vsebino s telefona ogledate kar na zapestju, medtem ko je telefon v žepu.

Za stalno spremljanje počutja in telesne pripravljenosti skrbi tehnologija merjenja srčnega utripa Elevate. Želite izvedeti svojo pravo, biološko starost? Tudi to vam izračuna Vivosmart 3, prav tako lahko z njim določite telesno pripravljenost z oceno maksimalne porabe kisika (VO2 max) in spremljajte svoje dobro počutje s celodnevnim merjenjem stresa. Garmin se bo od zapestnice ločil za 150 evrov.

Galerija – pametni sledilnik dejavnosti Vivosmart 3:

Merilnik aktivnosti Vivosmart 3Odpri galerijo
Kamera GoPro Fusion 360-stopinjska kamera GoPro Fusion: podoživite doživeto Petcube Play Petcube Play: naprava za igranje s hišnim ljubljenčkom na daljavo Brezžična retro tipkovnica Penna Penna: brezžična retro tipkovnica za pametne telefone in tablice Tablica Superscreen Superscreen: tablica, ki nikoli ne zastara in je podaljšana roka telefona · · · ·