Držalo GeekoGum
Utrip mesta · dom

GekkoGum je univerzalno začasno držalo za pametne telefone, akcijske kamere in druge manjše predmete v velikosti oreha, ki nudi varno in takojšnjo podporo na praktično katerikoli površini. Čeprav je videti kot žvečilni gumi, pa je vse prej kot za v usta. Ime je dobil po gekonu, kuščarju, ki lahko brez težav pleza kjerkoli.

Verjetno ste se že znašli v situaciji, ko bi si želeli imeti ob sebi držalo za pametni telefon ali nastavek za športno kamero. Držalo GekkoGum je poceni in univerzalna rešitev za mobilne naprave in druge lažje predmete.

PREBERITE ŠE: Povie – nosilec za telefon, ki se nosi okoli vratu kot ogrlica

Izdelan je iz gume, vzdržljiv, gnetljiv, nelepljiv, brez vonja in se ga lahko pritrdi na kakršnokoli površino, najsi bo to les, kovina, plastika, steklo ali kamen. V nasprotju z žvečilnim gumijem ali plastelinom, na katera spominja, ne pušča sledi, njegova nosilnost pa znaša 200 gramov. Na platformi za množično financiranje Kickstarter ga dobite že za 13 evrov!

Galerija – držalo/stojalo za mobilne naprave GekkoGum:

Držalo GeekoGumOdpri galerijo

Balmuda toaster 1 Toaster Balmuda: luksuzen toaster za idealno opečen kruh Viseča mreža za avto Eno Roadie Eno Roadie – viseča mreža za avto Lilija (Shutterstock) Te strupene sobne rastline vas lahko ubijejo Klubska mizica z gorečimi evri. Klubska mizica, za katero boste (dobesedno) pokurili gore denarja! · ·