funny-snowmen-play-in-the-snow-hd-white-winter-wallpaper-2880x1800
V zraku · buzz buzz

Medtem ko smo ponovno dočakali pošiljko snega, si lahko v galeriji ogledate najbolj izvirne, domiselne in nenavadne snežake, da boste danes postavili boljšega kot sosed.

Večina snežaka dela tako, da najprej zvali veliko snežno kepo za telo. Na to kepo nato položi manjšo kepo za glavo. Oči, usta in nos mu oblikuje s kamenčki in korenjem, za roke uporabi palice, za pokrivalo pa lonec. Če nočete biti kot večina, naj vam bo v navdih galerija najbolj izvirnih in domiselnih snežakov, ki bo prebudila otroka v vas.

PREBERITE ŠE: 30 razlogov, zakaj je Laponska, domovina Božička, najlepši kraj na svetu

Ko smo bili otroci, je bilo postavljanje snežaka ena od prvih stvari, ki smo jih storili, ko je zapadel prvi sneg. Čeprav je gradnja snežaka predvsem priljubljena otroška zimska aktivnost, pa je lahko izziv tudi za odrasle. O tem priča spodnja galerija.

Galerija – najbolj domiselni snežaki, kar ste jih kdaj videli:

Zabavni snežakiOdpri galerijo

2002_femme_fatale_010 Nemogoče se ji je upreti: 13 lastnosti ženske, ki ji moški ne morejo reči “ne” Letenje z dronom. Letenje z dronom – kaj ti bodo severni jeleni, če imaš dron? Sahara v belem Sahara dočakala prvo pošiljko snega po 37 letih in šele drugo v zgodovini! Drevo življenja - edinstveni selfiji posneti med dojenjem Brelfie: mame množično delijo umetniške fotografije dojenja · · ·