gfg-style-bandini-do-22_1600x0w
Utrip mesta · mobilno

Inspiracija, ki stoji za dizajnom avtomobila GFG Style Bandini Dora, je bila italijanska znamka Bandini, ki je med letoma 1946 in 1992 izdelovala športne avtomobile. Električni dvosed Bandini Dora ima drzen dizajn, ki se ujema z njegovo zmogljivostjo.

GFG Style Bandini Dora je električni športni dvosedežnik, ki bo zaradi svojega drznega dizajna pritegnil marsikateri pogled. Legendarna oblikovalca Giorgetto Giugiaro in njegov sin Fabrizio sta si zamislila Doro v slogu Barchette. Ta predstavlja avtomobil z nizko držo, dolgo podobo, ki je praktično brez previsov. Pogonska tehnologija je povsem primerna dramatičnemu dizajnu. Doro poganja elektromotor s 400 kW (544 KM) moči, od 0 do 100 km/h pa pospeši v 3,3 sekunde. Največja hitrost, ki jo doseže, je 250 km/h, baterija pa ima dovolj energije za do 450 kilometrov dolgo pot. Dolg pokrov motorja Bandini Dore poudarijo veliki žarometi in velika odprtina za zajem zraka.

Najbolj izstopajoč oblikovni element Bandini Dore je vsekakor tako imenovana zaščita ′halo′, ki prihaja iz formule 1. Halo je nekakšna varnostna kletka, ki povezuje sprednji in zadnji del avtomobila. V notranjosti Dore bomo našli veliko ogljikovih vlaken in usnja ter minimalizem, ki je poskrbel, da avtomobil nima stikal. Na voljo je le zaslon na dotik, prek katerega je mogoče upravljati vse funkcije v avtomobilu.

Galerija: GFG Style Bandini Dora

GFG Style Bandini DoraOdpri galerijo

Garaža Supercar Capsule Supercar Capsule: ko vaš avto postane umetnina Superavtomobil Battista Anniversario Pininfarina Battista Anniversario: najmočnejši električni italijan, ki so ga kdaj izdelali Superavtomobil Bugatti Chiron Pur Sport Coupe Bugatti Chiron Pur Sport: najčistejši Bugatti vseh časov je prava ultimativna zverina Mestni električni avto Microlino in električni motor Microletta Microlino 2.0 in Microletta: električna mestna navihančka ·