Girls Auto Clinic Repair Center
Utrip mesta · mobilno

V vseženskem avtoservisu Girls Auto Clinic vam, medtem ko vam dekleta menjajo pnevmatike in dotakajo olje, uredijo nohte in frizuro ter nudijo druge storitve, ki so v domeni kozmetičnega salona.

Girls Auto Clinic je verjetno najbolj nenavaden avtoservis na svetu. Ženskam med čakanjem na popravilo avtomobila, za katerega so v celoti zadolžene ženske, nudijo manikiro, pedikuro in urejanje frizure.

PREBERITE ŠE: Hum Rider – vozilo na ‘hoduljah’ za preskakovanje kolon

Avtoservis je ustanovila Patrice Banks, v njem pa se lahko ženske tudi poučijo o vozilih. Z njim želi spremeniti odnos družbe in avtomobilske industrije do žensk, ki je pogosto podcenjevalen. Iz te frustracije in stereotipov se je rodil #sheCANics, izraz, ki ga Banksova uporablja tudi za opis same sebe. Girls Auto Clinic se nahaja v Filadelfiji in je odprt od leta 2013, toda šele pred kratkim je bil deležen dodatka v obliki lepotnega salona Clutch Beauty Bar. V tej avtodelavnici torej zrihtajo avto in vas.

Galerija – avtodelavnica Girls Auto Clinic:

Girls Auto Clinic Repair CenterOdpri galerijo
Lanmodo Lanmodo: senčnik za avtomobil, ki je lahko tudi šotor za ljudi Toyota Hilux vs. Tamiya Bruisers Avtomobili na daljinsko vodenje potegnili pravo Toyoto Hilux Najlepše notranjosti avtomobilov 2017 Top 10 potniških kabin: najlepše avtomobilske notranjosti 2017 Renault R.S. 2027 Renault R.S. 2027 – realističen vpogled v prihodnost formule 1 · · · ·