Ilustracije iz kavnih madežev.
V zraku · buzz buzz

Polita kava običajno ni nekaj, kar bi nas razveselilo, saj za sabo potegne kup neprijetnosti. A ne za Giulio Bernardelli, ki polito kavo oziroma kavne madeže spreminja v ilustracije. Dela 27-letne umetnice, nekdanje študentke akademije lepih umetnosti v Bologni, ki trenutno dela z otroci v muzeju, so vedno spontana. ”Čopič zamenjam s tistim, kar mi ima narava za ponuditi, na primer z listjem, olupki sadja ali hrano. Nikoli ne načrtujem vnaprej. Ko pijem kavo razmišljam o odtenkih, ki bi jih lahko ustvarila, če bi kavo polila po mizi. In prav to je storila. In ne enkrat. Kot tudi mi, le da smo mi leteli po robce in krpe, ona pa po čopič.

Na eni strani smo ljudje, ki često polijemo kavo po pisalni mizi in potem panično skušamo rešiti papirje in tipkovnico, na drugi strani pa je Giulia Bernardelli, ki v politi kavi vidi navdih in iz kavnih madežev ustvarja umetnine. Namesto barv namreč uporablja kar razlito črno tekočino in madeže spreminja v ilustracije. No, vmes pa najdemo tudi slike, ki so nastale iz stopljenega sladoleda, čokolade in medu.

PREBERITE ŠE: Taste Buds: prikupne ilustracije hrane, ki gre odlično skupaj

Ilustracije iz kavnih madežev.Odpri galerijo
Zvezdniki, ki so zavarovali svoje dele telesa. Zvezdniki, ki so za bajne vsote zavarovali svoje dele telesa Opazite "nagca" na fotografiji? Filippo Ioco: opazite gole ljudi na slikovitih fotografijah pokrajine? PicMonkey Collage1 15 najlepših Playboyjevih zajčic in “plejmejtk” vseh časov Falični sladoled Play J Play J – nenavadni sladoled v obliki falusa ·