Radlje_ob_Dravi_Grega_Cokan_7_1200px-1024x684
Utrip mesta · destinacija

V Radljah se v neposredni bližini reke Drave in ribnika Reš nahaja prekrasen biološki bazen, poimenovan Vodni park Radlje ob Dravi, ki so ga v tamkajšnji občini odprli pred dvema letoma. Del parka je tudi čolnarna s tremi tradicionalnimi čolni na vesla in luštne glamping hiške.

Lesene glamping hiške ob prvem biološkem bazenu v Sloveniji (za čistočo in kakovost vode skrbijo naravni sistemi, zato se v vodo ne dodajajo nobene kemikalije) so namenjene gostom, ki se tam ustavijo zgolj za kratek čas, družinam in kolesarjem, ki prikolesarijo tod mimo po mednarodni kolesarski poti. Hiške so tako v obliki mlinov, ki jih je bilo v preteklosti v Dravski dolini kar veliko.

Idilične počitniške bajtice so postavljene ob rob pšeničnega polja. Imajo okrogla okna in velika vhodna vrata iz stekla. Glavni gradbeni material je les, ki je tudi materialna osnova pohištva, so še povedali v biroju Landscape, d. o. o., ki ga vodita Tina Demšar Vreš in Grega Vreš, kjer so hiške zasnovali. Strnjena notranjost glamping bivališč seva neskončno mero topline, lagodnost in ubranost.

Glamping Green Resort – Vodni park Radlje ob DraviOdpri galerijo
Najbolj priljubljena mesta mladih Top 30: najbolj zaželena mesta med mladimi do 30 let ta hip Zabaviščni park Star Wars Land Star Wars Land – Vojna zvezd kot zabaviščni park v Disneylandu Bolgarija Skrite lepote Bolgarije skozi fotografski objektiv Najmanjši grad v Britaniji Želite živeti v gradu? Zdaj lahko, in to za ceno stanovanja! ·