Glamping Malerič – Bela krajina
Utrip mesta · destinacija

Bela krajina je čarobna, zato je kulisa, v kateri se nahaja glamping Malerič, popolna. Sredi belokranjskih gričev, obdan s travniki, združuje sodobno bivanje v stiku z naravo. Vsekakor najbolj sodoben glamping plac v naši ljubi državici.

Si želite odpočiti od stresnega vsakdanjika ter nabrati novih moči in energije v naravi, vendar v vsem udobju, ki ste ga vajeni v hotelu? No, nekaj takega boste doživeli v glampingu Malerič, kjer veliko pozornost namenjajo detajlom. Na razpolago so 4 mobilne hišice, ki nudijo vse udobje modernega doma. V bližini pa je pravi pravcat ribnik.

Vsaka hišica je namenjena štirim osebam in ima tudi dve dodatni ležišči. Skupni bivalni prostori merijo kar 40 m² in imajo pripadajočo teraso v izmeri 18,50 m². Na razpolago so dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnica, spalnica ter otroška soba. Pred vsako hiško je čudovita lesena terasa. Oblikovane so sodobno z vrhunskimi materiali in so zelo funkcionalne. 

Ob hišicah se nahaja naravni ribnik s površinami za sončenje, v katerem je v poletnih dneh ob primernih pogojih mogoče tudi namakanje nog in čofotanje.

Galerija slik: Glamping Malerič – Bela krajina

Glamping Malerič – Bela krajinaOdpri galerijo
Najbolj priljubljena mesta mladih Top 30: najbolj zaželena mesta med mladimi do 30 let ta hip Zabaviščni park Star Wars Land Star Wars Land – Vojna zvezd kot zabaviščni park v Disneylandu Bolgarija Skrite lepote Bolgarije skozi fotografski objektiv Najmanjši grad v Britaniji Želite živeti v gradu? Zdaj lahko, in to za ceno stanovanja! ·