Glamping Mountain Fairy Tale
Utrip mesta · destinacija

Glamping Mountain Fairy Tale najdete v skritem gorskem biseru Tržiču, le streljaj od Bleda in Ljubljane. V enem najčudovitejših in neokrnjenih delov Slovenije, v skriti oazi neverjetne narave, čudovitih planinskih poti in razgledov so postavili 6 lesenih hiš, celotni park je zasnovan po načelih feng šuja.

Hišice glampinga Mountain Fairy Tale se nahajajo v okolici Tržiča, destinaciji, ki ponuja veliko možnosti za športna, kulturna in zgodovinska doživetja. Lahko si boste ogledali pozabljene, izjemne in še neodkrite kotičke narave, kot so Dovžanova soteska, Šentanski rudnik, Stegovniški slap, Bornovi tuneli, Zelenica … Lokacija glampinga je tudi odlično izhodišče za sprehode, kolesarjenje, ribolov, pohodništvo, sankanje, kopanje na bližnjem kopališču in malo bolj adrenalinska doživetja, kot so padalstvo, turna smuka, plezanje v naravnih plezališčih …

Lesene hiške so zgrajene iz lesa in drugih naravnih materialov, opremljene v minimalističnem slogu, z velikimi panoramskimi okni, ki ponujajo pogled na okoliško pokrajino. So ogrevane in izolirane ter tako primerne za bivanje čez celo leto. Sprejmejo do 4 osebe, v njej sta 2 francoski postelji, bralni kotiček z velikim oknom, čajna kuhinja s hladilnikom, osrednji prostor z jedilno mizo in kopalnica. Po potrebi lahko naročite tudi stol za hranjenje in dodatno otroško posteljico. Vse hiške so opremljene z brezplačnim signalom Wi-Fi. Trenutno je v vsaki hiški izobešena in v angleščino prevedena lokalna legenda oz. pravljica, po kateri ima hiška svoje ime. Prav tako vsako hiško krasijo po tri ilustracije vezane na pravljico.

Na leseni zunanji terasi boste lahko uživali v pogledu na hribe in poslušali zvok bližnje reke. Že sama zasnova parka in hišk, po načelih feng šuja, vam bo dala potrebno energijo in ustvarila boljše počutje v času bivanja.

V samooskrbnem vrtu si boste lahko postregli s svežo zelenjavo, zelišči in plodovi različnih sadnih dreves in jagodičevja.

V glampingu so tudi recepcija, prostor z igrali za otroke, prostor za druženje ter prostor za počitek in meditacijo.

Po prespani noči vam na zajtrk ne bo treba hiteti. Pričakal vas bo pred hiško v piknik košarah.

Galerija – Glamping Mountain Fairy Tale: gorska pravljica v Tržiču

Glamping Mountain Fairy TaleOdpri galerijo

_spi1661 Atelier des Lumières: odprt prvi digitalni muzej lepih umetnosti v Parizu Kauai, Havaji 5 osupljivih krajev, ki bodo v letu 2019 sanjske destinacije shutterstock_765018463 Najbolj epske destinacije, ki jih moraš obiskati glede na svoje astrološko znamenje shutterstock_689517016 To sta dve najhitreje rastoči turistični destinaciji na svetu · · · ·