One_Direction_Fbphoto
Kulturni izbor · glasba

Potrebujemo nekaj nove muzike, da bomo bolj plesno preživeli počitnice, kajne? Brez skrbi, pisker je tudi ta teden zvrhan, zato bo čarovniški žur ta konec tedna nedvomno pokal po šivih. Vklopimo zvočnike, jakost na najglasnejše in … gremo!

SIA – YOU’RE NEVER FULLY DRESSED WITHOUT A SMILE

Sia nam je z s filmsko verzijo videospota za skladbo You’re Never Fully Dressed Wihout A Smile odprla okno v prihajajoči filmsko predelavo filmske klasike Annie. Skladba je kot singel sicer izšla 22. Oktobra, film pa na velika platna prihaja pozimi.

ONE DIRECTION – STEAL MY GIRL

Kaj imajo skupnega One Direction in Danny DeVito? Nič, razen da se DeVito pojavi v novem videospotu angleško-irskega tega opevanega angleško-irskega boy benda. Steal My Girl, komad, ki bo nedvomno prevzel nežnejše občinstvo, je prvi na njihovem, septembra izdanem četrtem albumu Four.

GWEN STEFANI – BABY DON’T LIE

Gwen Stefani se je končno vrnila v glasbene vode in nam postregla s čisto svežim singlom Baby Don’t Lie, prvim singlom po komadu Early Winter iz leta 2008, v pripravi pa je tudi njen tretji studijski solo album. Dobrodošla nazaj!

KIESZA – NO ENEMIESZ

Ob komadu in videospotu No Enemiesz, zadnjem singlu kanadske pevke Kiesze, bomo na čarovniški zabavi prav vsi plesali. Le ne pozabite jo zavrteti in plesišče bo polno, zažgal pa bo tudi njen novi album Sound Of A Woman!

FALL OUT BOY – CENTURIES

Centuries, v katerem zasledimo tudi skladbo Tom’s Diner Suzanne Vega iz leta 1987, je prvi komad s prihajajočega šestega, vendar po imenu še neznanega, albuma zasedbe Fall Out Boy. Singel je izšel v začetku septembra, zdaj pa si lahko ogledamo tudi gladiatorski video, ki spremlja Centuries.


Foto: Jana Šnuderl, JS Design Čedahuči: Zasanjani folk-rock koncert ob izzidu “Severnice” cover-2cellos 2CELLOS – zopet zatresla svetovni splet s komadom The Trooper Overture masthead 2 Playlista za zaspana in meglena jutra cover Iggy Pop – prva kolekcija, ki jo je boter punk rocka oblikoval za blagovno znamko Sailor Jerry