Ok_Go_Facebook
Kulturni izbor · glasba

Movember je pravi mesec, da ga namenimo moškemu spolu, zato je prvi glasbeni teden prav njihov. Pa poslušajmo tokratni nabor nove muzike, tokrat povsem brkate.

BOMBAY BICYCLE CLUB – HOME BY NOW

Bombay Bicycle Cub znajo vselej pozitivno presenetiti. Njihov videospot za pesem Home By Now, ki jo lahko poslušamo na njihovem aktualnem albumu So Long, See You Tomorrow, je izjemno zanimiva šolska reinkarnacija Kubrickove 2001: Vesoljska odiseja.

OK GO – I WON’T LET YOU DOWN

Ok Go vedo, kakšni morajo biti videospoti, da pritegnejo. Res pritegnejo. Njihov novi video za komad I Won’t Let You Down kar poka od kreativnosti, futurizma in sodobnih snemalnih tehnik s ptičje perspektive. Pohvalno!

BLEACHERS – ROLLERCOASTER

Potem ko smo julija 2014 na pladnju dobili njihov debitantski album, so Bleachers delovni še naprej. Da ne bomo albuma preveč preposlušali so nam postregli še z videom za drugi skladbo Rollercoaster, ki je kot singel izšla na isti dan kot album.

TAKE THAT – THESE DAYS

Mesec dni pred izidom novega albuma z naslovom III, je zasedba Take That poskrbela, da bodo njihovi oboževalci lažje počakali na prvi december in tako predstavili videospot za skladbo These Days, ki jo bomo na ploščku našli na prvem mestu.

NOEL GALLAGHER’S HIGH FLYING BIRDS – IN THE HEAT OF THE MOMENT

Tudi Noel Gallagher’s High Flying Birds so se odločili, da bodo za prvi komad z novega albuma, ki bi izšel 2. marca 2015, še pred novim letom pospremili z video podobo. Singel In The Heat of the Moment lahko pričakujemo 16. novembra.

james-zabiela-klub cirkus DJ James Zabiela: Welcome To My House, v klubu Cirkus patti-smith-in-concerto-a-napoli Koncert: Patti Smith, ameriška punkrock diva v italijanskem Vidmu PicMonkey Collage Tom Oldham: intimni portreti glasbenikov v zaodrju cirkus-141115-muff-foto Koncert: Muff novembra z debitantskim albumom v klubu Cirkus