Google AutoDraw
V zraku · tehnologija

Pametni telefon vam lahko pomaga pri marsičem. Zna vam stvari prevesti, vam dati navodila za pot, z njim lahko posnamete film, si izmerite utrip, zaženeta avto, prižgete luč itd. Težava nastane, ko želimo nekaj narisati. Risanje po majhnem zaslonu je bilo do zdaj precej nehvaležno opravilo, prav tako večina izmed nas – roko na srce – ne zna ravno vrhunsko risati in se zateka po rešitev k drugim. Od zdaj to ne bo več potrebno, saj je Google predstavil spletno aplikacijo Google AutoDraw, s katero boste v hipu ustvarili vrhunsko risbo.

Spletna aplikacija Google AutoDraw vas sicer ne bo spremenila v Pabla Picassa, zato pa vam bo omogočila, da se vaše krace spremenijo v vrhunske risbe.

Googlova umetna inteligenca namreč prepozna narisan motiv in vam predlaga primerljive že izdelane risbe iz svoje baze, med katerimi lahko prosto izbirate in jih dopolnite s preprostimi orodji.

PREBERITE ŠE: Spletni brskalniki 2017: Chrome ostaja kralj med brskalniki

Spletna aplikacija za hitro risanje Google AutoDraw je brezplačna, uporabljamo pa jo lahko tako na pametnih telefonih, tablica kot tudi osebnih računalnikih.

Čelada proti motečim dejavnikom The Isolator – čelada za boljšo koncentracijo Brskalnik Microsoft Edge Spletni brskalniki 2017: najbolj energijsko varčen brskalnik ta hip je … cover-asus-ux360 ASUS UX360: ta prenosnik navduši vsakogar Sony DPT-RP1 Sony DPT-RP1: pisanje po digitalnem papirju še nikoli ni bilo tako pristno · · · · · ·