Kamera Google Clips – naj vam najpomembnejši dogodki ne uidejo več
V zraku · tehnologija · gadgeti

Veliko trenutkov, ki si jih želimo ujeti v fotoaparat, se nam izmuzne. Otroška igra v dnevni sobi, obisk živalskega vrta, pustni karneval, vsi ti dogodki se odvijajo izjemno hitro in težko je vse ujeti z očesom, kaj šele z objektivom. Pri Googlu so razvili mini kamero, ki utegne te težave odpraviti.

Kamera Google Clips samodejno prepozna odlično kompozicijo in izraze, ki ji jih uspe tudi ovekovečiti. Prepozna namreč znane obraze ter si zapomni vaše najljubše predmete. Lahko jo pripnete kamorkoli v stanovanju, da boste imeli posnetke z različnih zornih kotov.

Kamera Google Clips zajame fotografije v gibanju oziroma kratke nekajsekundne izseke filmčkov, a brez zvoka. Z Google Photos boste lahko filmčke urejali, prek aplikacije pa jih delili s svetom. Kamero boste lahko brez internetne povezave povezali s svojim mobilnikom ter ves čas spremljali dogajanje.

Kamera Google Clips ima 16 GB prostora za shranjevanje, zajema posnetke v 130-stopinjskim vidnim kotom s hitrostjo 15 sličic na sekundo in tehta dobrih 60 gramov. Baterija zdrži za okoli 3 ure zabave. V kameri je tudi algoritem Moment IQ, ki omogoča pomnjenje osvetlitve ter izrazov.

Cena za kamero Google Clips je 200 evrov.

Galerija – Google Clips: kamera, ki prepozna vaše najdražje

Google Clips: kamera, ki prepozna vaše najdražjeOdpri galerijo
Blade Shadow. BLADE SHADOW: igračarski računalnik, ki podatke shranjuje v oblaku https_%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F691326%2F851a25f2-498a-4e55-a256-67d790d8abb5 Omni-Pillow: vzglavnik, ki je ‘zlomil’ Kickstarter maxresdefault Aquajet H2: prvi podvodni skuter na svetu DJI Mavic Air – postanite pravi mojster za posnetke iz zraka DJI Mavic Air: majhen kot telefon, močan kot zver · · ·