Gogle Drive 2 GB prostora
V zraku · tehnologija

Google se je odločil, da v sklopu dneva varne rabe interneta, ki je bil 9. februarja, uporabnikom storitve Google Drive brezplačno podari 2 GB dodatnega prostora. Preveri, kako si lahko tudi ti brezplačno zagotoviš dodatni prostor v tej oblačni storitvi.

Google se v času dneva varne rabe interneta počuti velikodušnega in uporabnikom podarja 2 GB dodatnega prostora v oblačni storitvi Google Drive. Hitro izkoristite neverjetno ponudbo, saj velja le danes. Do dodatnega prostora v storitvi Google Drive vas loči le nekaj korakov.

PREBERITE ŠE: Google: 11 uporabnih trikov, ki jih še ne poznate

Ker Google skrbi za varnost njegovih uporabnikov, so pripravili akcijo, kjer v zameno za varnostni pregled (opravite ga na tem naslovu: myaccount.google.com/security), ki vam vzame le nekaj minut, odidete bogatejši za 2 GB dodatnega prostora, hkrati pa dobite potrditev, da ste varni. Če postopek opravite z odliko, vas bo Google obvestil, da je na vaš račun dodal dodatna 2 GB prostora v okviru storitve Google Drive.

Pametno ogledalo Smart Mirror Smart Mirror: pametno ogledalo za produktivnejša jutra YouTube Red YouTube Red: YouTube brez oglasov in z ekskluzivno vsebino Doom (2016) Doom z novim napovednikom in končno tudi datumom izida Vrtljiva plošča Foldio360 Foldio360 – vrtljiva plošča za zajem prostorske fotografije