Osupljivi zračni posnetki za Google Earth
Utrip mesta · destinacija

Google Earth ali Google Zemlja, kot mu tudi pravimo, praznuje 10 let! Da, prav ste prebrali. Pisal se je 28. junij 2005, ki je za vedno spremenil naše vedenje in pogled na svet. Ob tej priložnosti so Googlovi inženirji v Google Earth ”knjižnico” Earth View, kjer zbirajo najbolj osupljive zračne posnetke, ki so jih ujeli njihovi sateliti, dodali 1500 novih fotografij, mi pa smo na kupu zbrali nekaj najboljših.

Najbolj osupljive zračne posnetke Zemlje, ki so jih v desetih letih za Google Earth posneli sateliti, ki krožijo 650 kilometrov nad našimi glavami, najdemo v ”knjižnici” Earth View (dodatek za brskalnike). Ta je od nedavnega bogatejša za 1500 novih posnetkov.

PREBERITE ŠE: Google Earth: kaj vse nenavadnega se najde na digitalnem globusu

Earth View je projekt, ki se je začel bolj kot ne po naključju in prerasel v svojo vejo oziroma nekakšen ”spin-off” programa Google Earth. Spodaj najdete nekaj najboljših fotografij, ki jih premore.

Osupljivi zračni posnetki posneti za Google EarthOdpri galerijo
02 2 Antlos – Airbnb za nastanitve na ladjah Relaxing car travel summer vacation Varni na potovanju – kako poskrbeti za varnost na potovanju? iStock_000002190331_Large Najboljše nudistične plaže na Hrvaškem Mlin na veter v Grčiji Eksotične hiške za počitnikovanje, ki jih lahko najamemo in si jih hkrati lahko tudi privoščimo ·