GoPro Karma
V zraku · tehnologija · gadgeti

GoPro je predstavil težko pričakovani dron GoPro Karma. Ta je zložljiv, izredno mobilen, uporaba pa otročje lahka. Na trgu pristane 23. oktobra 2016, v ceno drona z upravljalnikom z zaslonom na dotik in snemljivim držalom pa je vključen tudi praktičen nahrbtnik za lažje prenašanje.

Splačalo se je čakati. GoPro je po več prelaganjih vendarle predstavil težko pričakovani zložljivi dron GoPro Karma, ki pa je več kot le dron.

Karma je kvadrokopter, avtonomni upravljalnik z zaslonom na dotik in krmilnima palicama ter snemljiv 3-osni stabilizator/držalo (združljivo z drugimi napravami GoPro) v eni napravi. Prepriča s svojo praktičnostjo, funkcionalnostjo in preprostostjo uporabe.

PREBERITE ŠE: Nagrada GoPro Awards tudi v roke tega nenavadnega posnetka iz Novega Sada

GoPro Karma lahko leti s hitrostjo do 56 km/h in se od upravljalnika, ki v celoti nadomešča pametni telefon, oddalji en kilometer. Snemljiva 14,8 V baterija z zmogljivostjo 5100 mAh ponuja 20 minut avtonomije (za polnjenje porabi eno uro). GoPro mu je dodal možnost Passenger, ki drugi osebi omogoča ločeno upravljanje kamere. Tako je lahko nekdo snemalec, drugi pa upravljalec.

Dron je združljiv s kamerami GoPro Hero 5 Black, Hero 5 Session in Hero 4. Za 715 evrov dobite le dron, za 890 evrov ga ”jaha” športna kamera Hero 5 Session, za 980 pa vpreže športno kamero Hero 5.

Dron GoPro Karma:

Dron GoPro Karma dobite skupaj s priročnim nahrbtnikom.Odpri galerijo

Prodrone Prodrone – dron mnogih talentov s kremplji ptice roparice Univerzalni polniln kabel Asap x-connect Asap x-connect: univerzalni USB-kabel za polnjenje telefona z magnetno glavo Zapestnica Basslet: nosljivi subwoofer Zapestnica Basslet: nosljivi nizkotonec, s katerim glasbo tudi čutite Bluetooth slušalke Apple AirPods Apple AirPods – so Applove brezžične slušalke vredne svojega denarja? · · ·