Gorenje in Philippe Starck
Utrip mesta · dom

Najnovejšo dizajnsko linijo Gorenje by Starck je oblikoval svetovno znani oblikovalec Philippe Starck. Mednarodno priznani francoski ustvarjalec je v sodelovanju z Gorenjem ustvaril kolekcijo naprav, katerih eleganca se skriva v diskretnosti visoke kakovosti in minimalističnem dizajnu.

Kolekcija Gorenje by Starck prinaša najsodobnejše tehnologije in vrhunsko energijsko učinkovitost. Obsega pečice, mikrovalovne pečice, kuhališča, kuhinjske nape, hladilnike, predale in okrasne plošče.

PREBERITE ŠE: Recept: vroča čokolada s kardamomom – Gorenje & chef Bine Volčič

Mikrovalovne pečice s posebno tehnologijo omogočajo enakomerno segreto ali odtajano hrano, ki ohrani svojo izvirno strukturo, vitamine, minerale in vlaknine. Kuhinjske nape so opremljene s senzorjem AdaptTech, ki zazna raven nečistoče ali pare, vlage in plinov ter samodejno prilagodi hitrost delovanja ventilatorja. Tukaj je še funkcija XpandZone, ki omogoča kuhanje na skoraj celotni površini indukcijskega kuhališča. V hladilnike pa je vgrajena tehnologija IonAir, ki poustvarja naravni proces ionizacije in tako ohranja svežino hrane dlje.

V fotogaleriji si lahko ogledamo kuhinjske aparate Gorenje by Starck.

Linija novih kuhinjskih aparatov Gorenje by StarckOdpri galerijo
Otroški kolaž Ideje za otroška darila – darila za navihančke Pantone izbral barvi leta Pantone prvič izbral kar dve barvi leta 2016 Chewy Hipo Nagradna igra: Chewy Hipo – novo grizalo v Sloveniji Stoli "Shopping Bag" Reciklaža s stilom: nakupovalne vrečke preobražene v stole ·