Hladilnik Gorenje Volkswagen
Utrip mesta · dom

Če bi bil legendarni kombi VW T1 bulli hladilnik, bi bil videti tako! Gorenje in Volkswagen sta predstavila retro hladilnik, ki ga je navdihnil legendarni kombi iz leta 1950. Gre za posebno serijo slovenskih hladilnikov Gorenje Retro, ki ima vse potrebno, da tako kot brezčasni kombi postane svetovna uspešnica. Javnost ga bo prvič v živo videla v Nemčiji na tamkajšnjem sejmu IFA Berlin 2016, že zdaj pa si lahko ogledate, kako bo videti.

Kaj se zgodi, ko imata hladilnik Gorenje in kombi Volkswagen T1 bulli otroka? To sta se vprašala tudi Gorenje in Volkswagen in nastal je retro hladilnik za staro in mlado. Gorenju sodelovanja niso tuja. Ora Ito, Philippe Stark in zdaj ima še skalp nemške znamke avtomobilov Volkswagen, ki je svetu dala enega od najbolj kultnih avtomobilov vseh časov – nesmrtno ikono, minibus VW T1 bulli.

PREBERITE ŠE: Gorenje by Starck – nova kolekcija kuhinjskih aparatov

Serijo slovenskih hladilnikov Gorenje Retro sestavljajo hladilniki, ki so zrcalna podoba brezčasnega kombija in bivalnika, ki je nastal po koncu 2. svetovne vojne in se zasidral v srca številnih generacij ter postal tako simbol miru in svobodnega življenja kot tudi življenjskega sloga. Vrata hladilnika so preslikava maske te večne ikone, vključno s prepoznavnim V-jem. Ne gre spregledati niti ročke vrat, ki je videti, kot bi jo sneli naravnost s kombija.

Kljub starinskemu videzu hladilnika, ki mu sij daje brušen krom, pa se ponaša z napredno tehnologijo ION Generation, ki z ionizacijo ustvarja idealno mikroklimo in s tem na naraven način skrbi za podaljšano svežino hrane. Hladilniki Gorenje Retro se bodo javnosti prvič predstavili na sejmu porabniške in zabavne elektronike, komunikacij in bele tehnike IFA Berlin 2016, ki bo potekal od 2. do 7. septembra 2016.

Se nam v prihodnosti obeta električni bulli?

Koncept Volkswagen Budd-eOdpri galerijo

O tem modeli si več preberite tu: Volkswagen Budd-e: sloviti Bulli za 21. stoletje.

Pametni trampolin Springfree Springfree – prvi pametni trampolin na svetu Fireside Audiobox je zvočnik, ki bruha ogenj! Fireside Audiobox – zvočnik, ki bruha ogenj v ritmu glasbe! Novi katalog Ikea 2017 Novi katalog Ikea 2017 Kako pogosto prati perilo? Kako pogosto moramo prati perilo? · · · · · · ·