Gotham Project
Utrip mesta · mobilno

Navdihnjena s podobo Batmanove maske je jahta Gotham Project izstopajoča, kot je izstopajoč princ teme v svojem ogrinjalu. Superjahta nastaja v sodelovanju med oblikovalcem Ivanom Erdevickim, nizozemsko ladjedelnico Icon Yachts, morskimi arhitekti Van Oossanen Naval Architect in borznim posrednikom Harryem Bristow-Holmesem. Verjetno vam ta imena ne povedo veliko, a ko boste videli, kaj načrtujejo, vas bo začelo tudi to zanimati.

Gotham Project je 46-metrska superjahta, narejena iz aluminija in maksimalno hitrostjo 26 vozlov. Hitrost zagotavljata dva motorja MTU, vsak s kar 2000 konjskimi močmi. Takšna moč je tudi potrebna, saj jahta tehta ogromnih 475 ton. Za 10 gostov so na voljo 5 kajut in 10-člansko osebje, za vse njihove potrebe. Poleg tega imajo na voljo še stekleno vinsko klet, telovadnico in kopico prostora za zabavo. Na jahti je dovolj prostora za 37.000 litrov goriva in 15.000 litrov vode, kar omogoča tudi čezoceanska potovanja. Gotham Project je resnično impresivna jahta, za katero ne govorijo zaman, da je kot volk v ovčji preobleki. Superjahta je na voljo v beli ali črni barvi, a če vprašate nas, je črna veliko bolj strupena.

PREBERITE ŠE: BAGLIETTO 46M FAST YACHT – SANJSKA JAHTA

Galerija slik: Gotham Project

Gotham ProjectOdpri galerijo

Bentley Continental GT (2018) Bentley Continental GT (2018): luksuz, razvit do popolnosti Kode 0 Superšportnik Kode 0, še ena mojstrovina Kena Okuyame Novi BMW i3: zdaj tudi športna različica BMW i3s Novi BMW i3: zdaj tudi športna različica BMW i3s Harley-Davidson Fat Bob Harley-Davidson Fat Bob: svež veter v svetu Harley-Davidsonov · ·