apinbox-cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

Trg vinilnih plošč doživlja svojo drugo pomlad, svojo ponovno mladost. Skoraj ni glasbenika, ki ne bi zdaj izdal svojega albuma še na 180-gramski plošči. Podstrešja so se spraznila, stare trgovine malo oživele in nostalgiki prišli na svoj račun. No, tudi tisti, ki z vinilkami niso odraščali. Vsak, ki je kdaj prebiral med ploščami, jo izbral in potem povlekel iz ovitka ter nanjo položil iglo, ve, kakšen draž je to.

Pri Spinboxu so šli še korak dlje. Poskrbeli so, da bo draž še večji, izkušnja še pristnejša. Zdaj si boste lahko sami sestavili gramofon. Pravi gramofon. V petih korakih, ki vam bodo vzeli približno dvajset minut, boste lahko imeli gramofon, ki bo vrtel ploščo na 33, 45 ali 78 RPM. Naprava se napaja prek mini USB-vhoda in ima vgrajen zvočnik z ojačevalcem za še bolšji zvok.

Galerija slik: Spinbox

SpinboxOdpri galerijo
beoplay-cover Brezžični zvočnik Beoplay P2 cover-yo ‘Nosečniški’ test za moške – preverite, kako dobre plavalce imate OtterBox Venture Hladilna skrinja OtterBox Venture – ”must have” za izletnike Elevation Lab BatteryPro Elevation lab Batterypro – prenosni polnilnik za uro Apple in iPhone ·