Gran Hotel Kempinski Manzana La Habana: prvi petzvezdični hotel na Kubi
Utrip mesta · destinacija

Kempinski odpira svoj hotel na Kubi v drugi polovici leta 2017. To bo prvi petzvezdični hotel na Kubi, Grand Hotel Kempinski Manzana La Habana pa bo imel kar 246 sob in apartmajev. Domoval bo v zgodovinski stavbi Manzana de Gómez v osrčju starega dela Havane, ki spada v Unescovo svetovno dediščino.

Najstarejša evropska veriga luksuznih hotelov Kempinski se seli tudi na Kubo, kjer bo svoj dom našla v sloviti stavbi Manzana de Gómez, zgrajeni na začetku 20. stoletja. Prva evropska nakupovalna pasaža bo s hotelsko verigo z zavidljivo zgodovino postala dragulj in vodilni luksuzni hotel v mestu.

PREBERITE ŠE: Žižkov televizijski stolp v Pragi skriva edinstven hotel z eno sobo

Za Gran Hotel Kempinski Manzana La Habana pa že pred odprtjem vlada veliko zanimanje, in to ne samo na Kubi. Gostje bodo lahko izbirali med 246 luksuznimi sobami in apartmaji v velikosti od 40 do 150 kvadratnih metrov, hotel pa se bo lahko pohvalil tudi z visokimi stropi (od 4 do 5 metrov). Na strehi bo terasa z bazenom ter pogledom na stari del mesta. Manjkal ne bo niti SPA, ki ga bo pod svoje okrilje vzel Resense. Ta bo gostom na več kot tisoč kvadratnih metrih ponujal popolno sprostitev. V hotelu bodo še tri restavracije, hotelska avla z barom, preddverje za ljubitelje cigar in poslovni center.
Nobenega dvoma ni, da bo ta novi luksuzni hotel v središču Havane poleg vseh zanimivih mestnih znamenitosti postal it kraj za turiste.

Galerija – Gran Hotel Kempinski Manzana La Habana: prvi petzvezdični hotel na Kubi

Gran Hotel Kempinski Manzana La Habana: prvi petzvezdični hotel na KubiOdpri galerijo

Digitalne vinjete v Avstriji Avstrija uvaja digitalne vinjete – konec lepljenja vinjet na vetrobransko steklo One Room Hotel v Pragi Žižkov televizijski stolp v Pragi skriva edinstven hotel z eno sobo Resort Epic Sana Algavre Sayanna Wellness: ta najboljši luksuzni SPA na svetu moraš obiskati! Najlepše evropske vasice: Reine, Norveška Najlepše evropske vasice · · · ·