pulover
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · moda

Če še ne veste, kakšen pulover boste nosili v teh prazničnih dneh, smo za vas našli odlično rešitev. Na vas je le, da izberete poslikavo, ki odseva vašo osebnost.

December je resnično vesel mesec! Zdi se tudi, da nam je takrat vse odpuščeno – tudi če naredimo kakšno neumnost, nam jo pač spregledajo. Torej je razlogov, zakaj morate za letošnje praznike nositi grd pulover, s katerim boste strašili naokoli, nešteto. Tudi, če ste malo starejši. Pa kaj potem?

V galeriji slik smo pripravili nabor najbolj zabavnih grdih božičnih puloverjev, ki po malem odsevajo osebnost vseh nas. Najdite najboljšega zase in popestrite svoje božične praznike.

Galerija slik – Grdi božični puloverji

Grdi božični puloverjiOdpri galerijo

Popolnoma sporne otroške igrače, ki vam lahko prikličejo nočne more. Popolnoma sporne otroške igrače, zaradi katerih boste imeli nočne more jordan-whitfield-525166-unsplash 8 edinstvenih hobijev, ki vodijo do odličnih navad vintage oglasi Umetnik je zamenjal ženske in moške vloge v vintage oglasih, da bi pokazal, kako absurdni so v resnici 2018-11-26 Ideje za božična darila 2018: darila za prijateljico, ki ima rada črno barvo · · ·