PicMonkey Collage
Utrip mesta · dom

Ne marate zime in si jo želite kar prespati? Na vašo srečo imamo zdravilo in rešitev za vašo hibernacijo – Great Sleeping Bear, spalno vrečo v obliki velikanskega medveda. Spalna vreča, ki je dovolj mehka, da dosega vse standarde udobnosti, je delo nizozemske umetnice Eiko Ishizawa.

Prve fotografije spalne vreče so se na spletu pojavile že leta 2009, leta 2013 pa je umetnica Eiko Ishizawa sporočila, da bo začela v prihodnjem letu prodajati omejeno število “medvedov”, ki jih izdeluje ročno. Pravo priljubljenost pa so spalne vreče Great Sleeping Bear dosegle ta teden. Verjetno tudi zato, ker vsi sanjarimo o zimskem spancu in toplejšem vremenu.

PREBERITE ŠE: AntiLego copati: Lego naredil konec bolečinam ob pohojenih kockah

Z naročilom bo treba pohiteti. Umetnica bo izdelala le omejeno število spalnih vreč, in ker so vse spalne vreče narejene ročno, bo tudi cena nekoliko bolj zasoljena. Ena spalna vreča Great Sleeping Bear nas bo namreč “oklestila” za dobrih 2210 evrov.
Če si lahko te stroške privoščite, potem imate edinstveno priložnost, da še to zimo korektno hibernirate … kot medved.

Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean Philips Sonicare DiamondClean: zobna ščetka, ki vlada vsem zobnim ščetkam Okay.si Okay.si: Prva etična trgovina z izključno trajnostnimi izdelki Darila za najstnike Najboljša božična darila za najstnike Regal Mizu Mizu: fluiden regal s prilagodljivimi policami