Hobit: Smaugova pušča 3D
Kulturni izbor · film

Kinematografi Cineplexx in City Magazine te peljeta na ogled spektakularnega filma Hobit: Smaugova pušča 3D. Z enostavnim odgovorom na vprašanje si priklikaj vstopnico. Podarjamo 5×2 vstopnici!

Drugi del ene izmed najbolj pričakovanih domišljijskih trilogij, bo v Sloveniji ekskluzivno in predpremierno prikazan v kranjskem kinematografu Cineplexx v sredo, 11. decembra, z začetkom dogajanja ob 18.30 uri.

Drugi del filmske priredbe knjižne uspešnice Hobita J.R.R. Tolkiena, Smaugova pušča, v režiji briljantnega Petra Jacksona vas bo tudi tokrat popolnoma osupnil s čarobnimi prikazi pokrajine, slikovitimi liki in napeto zgodbo. Film spremlja pustolovščino glavnega junaka Bilba Bisagina na potovanju v družbi čarodeja Gandalfa in trinajstih škratov pod vodstvom Torina Hrastoščita v epski misiji ponovnega osvajanja Samotne gore in povrnitve izgubljenega kraljestva Erebora. Na poti naletijo na velikanske pajke, zajamejo jih gozdni vilinci, na koncu se morajo spopasti z največjo nevarnostjo od vseh, ki bo na preizkušnjo postavila njihov pogum, prijateljstva in potovanje samo.

Ekskluzivno in predpremierno bo filmska fantazija prikazana v kinematografu Cineplexx Kranj, ki bo gostil Slovensko Tolkienovo društvo Gil-galad, ki bo obiskovalce že pred začetkom filma popeljal v Tolkienov čarobni svet. Čakajo pa vas še druga presenečenja, ki jih ne smete zamuditi!

Hobit: Smaugova pušča 3DOdpri galerijo

Film na redni spored prihaja v četrtek, 12. decembra. Ogledali si ga boste lahko v osupljivi HFR in 4K tehnologiji v izbranih kinematografih Cineplexx v Kranju, Celju in Mariboru. Predvajanje filma v revolucionarni HFR (high frame rate) tehnologiji s prikazom 48 sličic v sekundi ter ločljivostjo 4K bo doživetju ob gledanju prineslo novo dimenzijo dojemanja filmske zgodbe, ustvarilo iluzijo globine in vas posrkalo v dogajanje na filmskem platnu. V današnjem času osupljivega digitalnega razvoja bo Cineplexx prvi kinematograf v Sloveniji, kjer bodo gledalci lahko izkusili novo dimenzijo kina in edinstveno izkušnjo ogleda filma v HFR in 4K. Film bo prav tako predvajan v 3D in 2D tehnologiji v vseh kinematografih Cineplexx po Sloveniji (Kranj, Celje, Maribor, Koper, Novo mesto in Murska Sobota).

Navodila za sodelovanje v nagradni igri
Cineplexx podarja 5 kompletov po 2 vstopnici za ogled filma v sredo 11. decembra v Cineplexx kinematografu Kranj ob 18:30.

Nagradna igra je zaključena!

Nagrajenci, ki bodo prejeli po dve karti za ogled filma 11.12 v Kranju so: Sara Žitnik, Melita Hribar, Aljaž Popović, Petra Šmitek, Simon Virtič.

Ledeno kraljestvo (Frozen, ZDA, 2013) Smo pripravljeni na Disneyjevo ”ledeno” kraljestvo? Romantična drama Najboljša ponudba (La migliore offerta, Italija, 2013). Najboljša ponudba v romantični drami Znanstvenofantastični animirani film Vesoljski pirat kapitan Harlock (Space Pirate Captain Harlock, Japonska, 2013). Vesoljski pirat kapitan Harlock končno na filmskih platnih Film_Sosedi-3 Komedija Sosedi z Zac Efronom in Seth Rogenom · · · ·