PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · mobilno

Jyo John Mullor, oblikovalec iz Dubaja, je oblikoval serijo čelad, ki izgledajo tako, kot da bi pustili našo glavo popolnoma izpostavljeno. Čelade dajejo namreč grozljivo realistični videz obrite glave različnih ljudi.

Jyo John Mullor je svoje čelade oblikoval do te mere, da izgledajo kot obrita človeška lasišča. Njihova skorajda že grozljiva resničnost ustvari popolno iluzijo: če bi jo dali na glavo bi izgledalo, kot da sploh ne nosimo zaščitne opreme oz. čelade. Čelade v štrih izvedbah - ženska glava, moška glava z očali, moška glava z ušesi in moška glava z uhani – so zaenkrat le koncept narejen preko manipulacije s fotografijami in vprašanje je, če bodo kdaj ugledale luč sveta. Je pa dejstvo, da bi na cestah in ulicah za sabo obrnile kar nekaj dejanskih glav.

PREBERITE ŠE: Osupljivo realistični kipi znanih osebnosti

Oglejte si realistične čelade še v galeriji.

Realistične čelade, ki izgledajo kot obrite človeške glaveOdpri galerijo
PicMonkey Collage Osupljivo realistični kipi znanih osebnosti PicMonkey Collage Pablo Cánepa, Fútbol Beers – če bi bili nogometni klubi pivo Koristni nasveti za popotniško fotografijo Preprosti nasveti za popotniško fotografijo za bolj unikatne posnetke Če bi bili filmski režiserji arhitekti. Archidirector: če bi bili znani filmski režiserji arhitekti ·