Pasji ovratnik s skritim povodcem, ki je tudi posodica za vodo.
Utrip mesta · dom

Grrowler ni običajen pasji ovratnik, je tudi potovalna posoda za vodo s prostorom za shranjevanje manjših pasjih pripomočkov, kot je pasji povodec.

Grrowler je pasji ovratnik, ki je tudi posoda za vodo, zato je kot nalašč za pasje poletje, ko so psi precej bolj žejni in se morajo med potepanjem redno hidrirati. Če vam ni do nošenja potovalne pasje posodice za vodo, ki večinoma niso potepanju prijazne, saj so precej okorne (razen silikonskih posodic, ki se zložijo same vase), potem je Grrowler, ta švicarski nož med ovratnicami, izdelek, ki ga iščete.

PREBERITE ŠE: Psi, dobrodošli – psom prijazni lokali in restavracije v Ljubljani

Ovratnik Grrowler lahko mirne duše operete, da se znebite neprijetnega vonja, na voljo pa je v različnih velikostih in primeren za vse vrste psov. Preobrazba iz ovratnice v posodico za vodo je preprosta. Ovratnik psu snamete, ga razprete, in že je nared. Ima pa Grrowler tudi ravno prav prostora, da v njem pes prenaša povodec. 26 evrov, in je vaš.

Pasji ovratnik s skritim povodcem, ki je tudi posodica za vodo.Odpri galerijo
Življenje leta 2045 Tako bomo živeli leta 2045 – življenje čez 30 let Kolesarski nahrbtniki 2016 Top 8: najboljši kolesarski nahrbtniki 2016 po izboru uredništva Čutara Pint Pint – čutara podnevi, vrček za pivo ponoči Brando - nahrbtnik z zložljivim stolčkom Brando: nahrbtnik, ki je tudi zložljiv stolček ·