Gud shop
Utrip mesta · lokali

Ljubezen do oblikovanja je mlado ekipo spodbudila k odprtju Gud shop-a, sodobne trgovinice s konceptom, kjer na prodajnih policah najdemo kreativne izdelke oblikovalcev iz mnogih evropskih držav – Danske, Norveške, Švedske, Nizozemske, Francije, Španije in najpomembnejše, tudi iz Slovenije.

Gud Shop je sveža trgovinica, polna premnogih oblikovalskih izdelkov in kreativnih idej, kjer v ospredju ni zgolj prodaja, ampak tudi predaja oblikovalskega znanja in spodbujanje mladih h kreativnosti. Je prostor, ki mladim slovenskim oblikovalcem nudi varno zavetje, kjer lahko razvijajo nove ideje in predstavijo, razstavijo in prodajo svoje produkte, ter prostor, kjer se lahko na ustvarjalnih delavnicah srečujejo s priznanimi slovenskimi oblikovalci. V Gud Shopu na Bregu 2 v centru Ljubljane najdemo izdelke, ki osvežijo dom in pisarno, razveselijo naše bližnje ali pa nam preprosto polepšajo dan.

Gud shopOdpri galerijo
Bar Tetchan Yakitori Tetchan Yakitori bar – nenavaden lokal opremljen s pisanimi kabli Bočka pub na Viču Bočka pub – koncerti in belgijska piva Restavracija D & J Restavracija D & J: ko zadiši po štajerskih dobrotah Gostilnica 5 - 6 kg Nova gastronomska uživalnica: Gostilnica 5 – 6 kg ·