IMG_3557
V zraku · buzz buzz

Za guganje pri hišici na drevesu v Ekvadorju človek potrebuje veliko in še več poguma, pa mu ni zameriti, če ga strah izda. Si vi predstavljate guganje nad prepadom?

”Casa del arbol” ali hišica na drevesu je majhna lesena hišica na drevesu v ekvadorskem Baňosu. Na njej je držalo, ki drži gugalnico (zdi se precej tanka) za pogumne.

Odpri galerijo

Odrinemo se čisto normalno z zelene trave, potem pa se gugalnica zaguga nad prepad, ki ponudi osupljive gorske razglede. Čeprav vizualno deluje, da se gugalnica nahaja dobesedno nad prepadom, je v resnici spodaj strmo pobočje. Padec pa bi v vsakem primeru najverjetneje povzročil smrt, a ravno ta ”nevarnost” je tisto, kar vleče adrenalinske navdušence na guganje v Ekvador.

unnamed (1) Nagradna igra: bob podarja praznične mobilne pakete Neverjetna zgodba deklice Tippi Neverjetna zgodba deklice, odraščujoče v divjini Afrike Avtomobil iz lego kock Čisto pravi avtomobil iz lego kock, ki dejansko pelje cover-prazna-skatla Popolno darilo je lahko tudi prazna škatla s polnim sporočilom · ·