Genialni primeri gverilskega oglaševanja
V zraku · buzz buzz

Za tiste, ki ne veste, gverila marketing je dober marketing na nenavaden način. Deluje, ker ga je preprosto razumeti, ker je preprosto izveden in ne pomeni nobenih stroškov. Nič čudnega, da se h gverilskemu marketingu tako radi zatečejo trgovci, ki nimajo denarja za drage oglaševalske kampanje.

Kdo pravi, da za dobro promocijo potrebujete drage in izdelane oglaševalske kampanje? Včasih je dovolj preblisk, genialnost, izvirnost, s katero prepričate kupce bolj kot katerakoli bleščeča promocija.

PREBERITE ŠE: To so najbolj očitni primeri lažnega oglaševanja

Oglejte si najboljše primere gverilskega marketinga v trgovinah, ki vas bodo zagotovo spravili v dobro voljo. Ste v kakšni lokalni trgovini tudi vi kdaj naleteli na kaj podobnega?

Genialni primeri gverilskega oglaševanjaOdpri galerijo
Zakaj imamo radi poletje? 30 razlogov, zakaj obožujemo poletje 54248101_420810825413001_8431543263329567125_n Vsaka država ima svojo Kim Kardashian – kdo so? Nagradna igra Merkur Nagradna igra: po vse za kampiranje in karavaning v Merkur Skulpture živali narejene s 3D tiskalnikom PolyWood: živali, izklesane iz lesa, ki pa so v resnici delo 3D-tiskalnika ·