Fitnes naprava Gymwatch.
V zraku · tehnologija · gadgeti · Utrip mesta · šport

Gymwatch je naprava za trening, ki z neverjetno natančnostjo analizira gibe in meri intenzivnost vadbe pri vseh oblikah fizične aktivnosti. Beleži vsak vadbeni proces ter omogoča detajlno analizo. Meri vse, kar je ključno za napredek, podatke pa v resničnem času prenaša na pametni telefon, ki postane naš osebni trener. Analizo lahko opravljamo tudi prek spletne aplikacije.

Naprava za trening Gymwatch zna precej več kot le šteti število odrivov, sklec in počepov. Beleži in analizira namreč vse naše gibe in intenzivnost vadbe. Vse potrebne informacije pošilja na pametni telefon, ki postane naš osebni trener, saj nas zalaga s povratnimi informacijami in to v resničnem času. A ne le to, spremlja in analizira tudi našo držo in nas v primeru nepravilne vadbe o tem opozori.

PREBERITE ŠE: Tipi žensk, ki jih srečamo v fitnes centrih [parodija]

Podatke lahko analiziramo prek mobilne ali spletne aplikacije. Gymwatch je vse, kar potrebujete na poti do izklesanega telesa. No, to ter voljo in motivacijo za vadbo (tudi za to pa poskrbi Gymwatch s svojo spletno ”družino”). Zagotavlja, da boste na poti počeli stvari tako, kot je prav, in karseda učinkovito. Ne glede na to, ali ste začetnik, (pol)profesionalec, ženska ali moški, z Gymwatchom boste dosegli zastavljene cilje. Omogoča, da vadite kjerkoli, kadarkoli in s čimerkoli ter vas pri tem usmerja v najbolj učinkovite načine vadbe. Je najhitrejša, najcenejša in najlažja pot (kolikor je ta pač lahko lahka) do oblikovanja mišic in izgube telesne teže, vaje pa so prilagojene posamezniku.

Fitnes naprava GymwatchOdpri galerijo

Predvajalnik Sony NW-WM1Z Predvajalnik Sony NW-WM1Z – nov walkman numizmatične vrednosti PowerEgg - dron v obliki jajca Kvadrokopter PowerEgg – jajce, iz katerega se ”izleže” dron Prenosni polnilec Estream Prenosni polnilec Estream: mobilna hidroelektrarna za polnjenje telefona DJ škatla za pico Škatla za pico, ki je tudi DJ mešalna miza · ·