1000-500-citymagazine-cover (3)
V zraku · tehnologija · gadgeti

Čas je že bil. Za lepo kamero, ki varuje vaš dom, namreč. A ne bi bilo fino imeti varovalne napravice, za katero bi vsi mislili, da ima zgolj okrasno funkcijo? Vsiljivce bi morda še dodatno privlačila in bi ob poskusu kraje napravice, še od bližje pokazali svoj obraz. No, šalo na stran. Tukaj je najbrž najlepša med njimi – Halo Smart Security.

Kamera Halo Smart Security se po lastnostih bistveno ne razlikuje od ostalih internetnih varnostnih kamer na trgu. Opremljena je s širokokotno lečo, nočnim načinom snemanja pri ločljivosti 1080p ter vgrajenima mikrofonom in zvočnikom. Ima baterijo, ki zdrži celih 6 mesecev brez polnjenja. Na voljo sta 2 modela, in sicer Classic in Vantage. Classic je samostoječa kamera, kar pomeni, da jo boste lahko postavili na polico, na tla ali kamorkoli, kjer se vam zdi pametno. Vantage pa je stropna kamera, ki zasede precej manj prostora. Lahko jo vgradite že v obstoječe luknje v stropu, ki so sicer namenjeni LED-lučkam. Pravzaprav jo lahko kar zamenjate z lučkami, saj je tudi sama opremljena z njimi, za nameček pa se še polni, ko so luči prižgane.

Kamera Halo Smart bo kmalu na prodajnih policah, cene nam pa za zdaj še niso izdali.

Galerija: Je to najlepša varnostna kamera na svetu?

Je to najlepša varnostna kamera na svetu?Odpri galerijo

aevena-09 Dron Aevena Aire: prvi leteči domači asistent FrontRow_Jessica_Wang_High_Res FrontRow: kamera kot modni dodatek? Bose  SoundWear Companion: zvočnik za okoli vratu Bose SoundWear Companion: zvočnik za okoli vratu Cinera Theater Headset – kinodvorana z domačega fotelja Cinera Theater Headset: kinodvorana z domačega fotelja · · ·