Okolju prijazne potovalne torbe Earth.
Utrip mesta · moda

Hamilton Perkins Collection je blagovna znamka, navdahnjena z etičnim poslanstvom, ki ponuja dizajnerske, okolju prijazne potovalne torbe Earth iz recikliranih plastenk, prevlečenih z vinilom, ki ga pridobijo iz recikliranih reklamnih panojev. Vsaka torba je edinstvena in se lahko preobrazi v nahrbtnik ali športno torbo.

Etično naravnana in družbeno odgovorna blagovna znamka Hamilton Perkins Collection stavi na trajnost. Ponuja namreč okolju prijazne potovalne torbe iz recikliranih plastenk po dostopni ceni. Vsaka trajnostna, ekološko naravnana torba Earth, ki hkrati stavi na lepoto, uporabnost/funkcionalnost in vsestranskost, je narejena iz pribl. 16 recikliranih plastenk.

PREBERITE ŠE: O bag: ženske torbice po meri iz Italije

Notranjost vsake torbe je prevlečena z recikliranim vinilom, pridobljenim iz reklamnih panojev. Prav nobena torba ni identična, vsaka pa se lahko preobrazi v nahrbtnik ali športno torbo. Ima tri glavne prekate z zapiranjem na zadrgo. Naročite jo lahko na platformi za množično financiranje Kickstarter, kjer je Hamilton Perkins Collection nedavno s svojo kampanjo zbral zadostna sredstva za zagon množične proizvodnje.

Okolju prijazne potovalne torbe Hamilton Perkins Collection:

Okolju prijazne potovalne torbe EarthOdpri galerijo

Majice s.Oliver & Star Trek s.Oliver & Star Trek – majice z motivi Zvezdnih stez Razkriti prvo kosi Kenzo x H&M Kenzo x H&M: razkriti so prvi kosi težko pričakovanega modnega sodelovanja Pharell Williams x Adidas – superge Adidas NMD Human Race Pharell Williams x Adidas = superge Adidas NMD Human Race Nogavice z motivi umetnikov ChattyFeet – domiselne nogavice z ilustriranimi motivi slovitih slikarjev · · ·