Harley-Davidson električni poganjalček
Utrip mesta · mobilno

Harley-Davidson bo začel z navduševanjem nad vožnjo z motorji že pri najmlajših ‘motoristih’. Predstavili so električni poganjalček, ki mu bodo lahko otroci dodali ‘plin’ z vrtenjem ročke na krmilu.

Harley-Davidson je ponudil na voljo dva modela, primerna za starosti med 3 in 7 leti, z maksimalno višino od 33 do 43 cm, ki je seveda nastavljiva. Zaradi aluminijastega okvirja tehtata zgolj 7,7 oziroma 8,6 kilogramov, kar našim najmlajšim ne bo povzročalo bistvenih težav. Poganjalček uporablja 20 V izmenljivo baterijo, ki ima dovolj energije za med 30 in 60 minut igre. Za navajanje na hitrost so na voljo 3 stopnje. Prva požene poganjalčka do 8 km/h, druga med 11 in 12 km/h, tretja pa ima razpon med 14,4 in 17,6 km/h.

Ko postanejo malčki na poganjalčku bolj suvereni, bodo lahko postavili stopala ob poganjalčka, kot pravi motoristi. Stopalke hkrati služijo kot zaščita ob morebitnem padcu. Za Harley poganjalčka bo potrebno odšteti od 580 evrov dalje.

Galerija: Harley-Davidson poganjalček

Harley-Davidson električni poganjalčekOdpri galerijo
Cafe_Moto_Go_rear_header Electra Cafe Moto Go: retro videz in moderna tehnologija Opel Corsa-e Opel Corsa-e: prvi tovarniški električni reli avtomobil na svetu Porsche 988 Vision Porsche 988 Vision: koncept, ki uresničuje naše najbolj divje sanje hyundai-45-rear-tsr-e2e Hyundai 45 Concept: skrivnostna Hyundaijeva električna prihodnost