Harley-Davidson LiveWire
Utrip mesta · mobilno

Harley –Davidson le odpira nova poglavja v svoji bogati motociklistični zgodovini. Naznanili so nekaj novih modelov motornih koles, ki bodo luč sveta ugledali do leta 2022. Prvega izmed njih bomo lahko občudovali že v letu 2019.

Vse skupaj se je začelo s projektom z imenom Project LiveWire iz leta 2014, ko so pri Harleyju naredili svoj prvi električni prototip in ga prepustili ljudem v uporabo. Na podlagi njihovih izkušenj je nastalo prvo električno motorno kolo Harley-Davidson LiveWire. Motorno kolo naj bi bilo sila preprosto za uporabo, saj nima sklopke in klasičnega menjalnika, tako da samo obrnemo ročico za plin in že nam je na voljo konstanten navor elektromotorja. Motorno kolo LiveWire ima moderen okvir in vzmetenje, USD prednje vilice z enojno vzmetjo na zadku. Za zaustavitev skrbi Brembov zavorni sistem, na kaj več informacij o samem elektromotorju in zmogljivosti pa bo treba še malo počakat. Vse bo znano do avgusta 2019, ko naj bi Harley-Davidson LiveWire le zapeljal na cesto.

OTAM 85 GTS OTAM 85 GTS: edinstvena jahta, ki jemlje sapo Awake Rävik Awake Rävik: za adrenalin tudi na najbolj mirnih vodah Milan Red Milan Red: superšportnik iz rok Avstrijcev Bugatti Chiron Sky View Roof Bugatti Chiron Sky View Roof: Chiron je postal še zapeljivejši · · · · ·