Hartman Livingstone 24
Utrip mesta · mobilno

Jahte današnjega časa med seboj tekmujejo v tem, katera bo imela bolj futurističen videz. Pri Hartmanu pa so se odločili ravno nasprotno. Jahta Livingstone 24 namreč deluje kot luksuzno plovilo iz leta 1930, narejeno za udobje in z družinskim pridihom.

Jahta z dolžino 24 metrov je namenjena užitku in zabavi, še posebno taki, ki si jo ljudje privoščijo v družinskem krogu. Temu so namenjene 4 kajute, ki sprejmejo do 9 ljudi. Za udobje so na voljo še kuhinja, bar in dnevni prostori. Oblikovalci jahte Hartman Livingstone 24 so svoj navdih črpali v 30. letih prejšnjega stoletja, a je jahta polna inovativnih rešitev 21. stoletja. Kljub tradicionalnemu videzu je Livingstone 24 še vedno stilska in pustolovka jahta. Na njej je vsekakor viden nizozemski dizajn, za katerega je tradicionalno, da je minimalističen in inovativen.

Jahta Livingstone 24 lahko potuje s hitrostjo 10 vozlov in je opremljena z dvema motorjema MAN s 345 konjskimi močmi. Lahko se pohvali tudi z izredno dovršeno navigacijo, ki se ne izgubi niti na sredini Bermudskega trikotnika. Jahta ima prostora za 10.500 litrov goriva in 5000 litrov sveže vode.

PREBERITE ŠE: JAHTA ALEN 45: TURŠKI MED NA VALOVIH

Galerija slik: Hartman Livingstone 24

Hartman Livingstone 24Odpri galerijo

cover-ford-fiesta-video2 ZAKAJ SO PRI FORDU ZALJUBLJENI V SLOVENIJO? + PODARIM VIKEND S FIESTO | THESHOW S1E17 Mini Electric Concept Mini Electric Concept: oblika ostaja, ostalo pa … Nova Dacia Duster (2018) Nova Dacia Duster (2018): najdostopnejši SUV odrašča Volkswagen California XXL VW California XXL: Volkswagen Crafter kot avtodom? Zakaj pa ne! · · · ·