Heesen Project Maximus
Utrip mesta · mobilno

Jahta Heesen Project Maximus resnično predstavlja nekaj maksimalnega, nekaj ogromnega. Jahta, narejena iz jekla, je dolga kar 83 metrov in predstavlja na morju zavidanja vreden pogled.

Jahta Heesen Project Maximus je delo priznanega oblikovalca Clifforda Denna. Nekaj oblikovanih elementov si je sposodil pri dizajnu velikih potniških križark. Gre predvsem za komandni del, kjer se nahaja kapitan s svojim osebjem. Ta je premaknjen na kljun jahte, pod potniško palubo. S tem ima kapitan dober pregled nad dogajanjem, gostje in lastnik jahte pa neoviran prostor na palubi, ki se tako lahko razteza čez celotno dolžino jahte. Na njej boste našli velike steklene površine in obokane stranice. Neprekinjena paluba je med seboj povezana s stopnišči, na njej pa najdemo bazen, ki ga napaja slap nad njim. Voda iz bazena nato odteka v jacuzzi, ki je na samem koncu jahte. Hitrost, ki jo Maximus doseže, je 19 vozlov, brez postanke pa je zmožna prepeljati 5500 navtičnih milj. Če ste mislil, da gre pravzaprav za križarko, ste se žal ušteli. Na jahti je prostora za zgolj 12 ljudi in nekaj osebja in tako si lahko predstavljate, kako ekskluzivna dejansko je jahta Project Maximus.

PREBERITE ŠE: GOTHAM PROJECT, JAHTA ZLOVEŠČEGA IMENA

Galerija slik: Heesen Project Maximus

Heesen Project MaximusOdpri galerijo

Mercedes-AMG Vision Gran Turismo Mercedes-AMG Vision Gran Turismo: Batman bo v naslednjem filmu vozil zvezdo Porsche Mission E Porsche Mission E Rezvani Tank Rezvani Tank: futuristični vojaški terenec Najbolj strupen Audi R8 Audi R8 LMS GT4: najbolj strupen Audi R8 ·