Helena Christensen x H&M
Utrip mesta · moda · ženska moda

H&M je združil moči z ikoničnim supermodelom Heleno Christensen v kapsulni kolekciji Helena Christensen x H&M, ki je sestavljena iz majic, zgornjih delov trenirk in puloverjev s kapuco, na katerih so fotografije Helene. Pa ne kot modela, ampak kot fotografinje.

Helena Christensen je eden prvih supermodelov 90. let prejšnjega stoletja. Krasila je naslovnice neštetih modnih revij, sprehodila se je po modnih pistah najpomembnejših modnih oblikovalcev na svetu. Danes je najbolj znana kot modna in umetniška fotografinja, njeno delo pa je že bilo predstavljeno v številnih umetniških in oblikovalskih revijah ter razstavljeno v galerijah po svetu.

Kapsulna kolekcija Helena Christensen x H&M, ki je sestavljena iz majic, zgornjih delov trenirk in jopic s kapuco, ima ljubke, a hkrati drzne vibracije. Silhuete vključujejo ohlapne majice z , krajše zgornje dele trenirk in (pre)velike puloverje s kapuco. Barvna paleta zajema belo, črno in sivo, kar je odlična podlaga za Helenine fotografije različnega cvetja. Kolekcijo lahko od danes naprej kupite na spletu.

Galerija: Kapsulna kolekcija Helena Christensen x H&M

Helena Christensen x H&MOdpri galerijo

38f5e52a5fb4714e6b1093b07fa3b6c9 To je ženska moda za 2020: ženski modni trendi, ki bodo osvežili tvojo garderobo novoletne frizure Lahke in čudovite frizure za novoletno zabavo novoletni stajling Hlače so enako dobre kot obleka: 4 predlogi za nekoliko drugačen novoletni stajling 6cdff28fa924ff873351ff744d0b5751 Ženske frizure 2020: strokovnjaki so prepričani – te 4 barve bodo trend leta 2020 ·