Helicopter Glamping
Utrip mesta · destinacija

Če so zgodovinski hoteli, jurte ali pa superfini glamping resorti za vas preprosto preveč, kaj porečete na noč ali dve v pravem helikopterju? Na Škotskem, natančneje na Mains Farmi v Stirlingu, vas namreč čaka hotelska soba Helicopter Glamping, ki je svoj prostor našla v helikopterju ZA127 Sea King Helicopter, ki je nekoč pripadal kraljevi mornarici.

Helikopter ZA127 Sea King Helicopter naj bi nekoč uporabljali za iskanje in reševanje, Martyn Steedman in njegova žena Louise pa sta ga na dražbi kupila marca 2016. Za preobrazbo v posebno in razkošno sobo Helicopter Glamping sta porabila več deset tisoč evrov.
Helikopter je predelan zunaj in znotraj, pri čemer je zunanjost dobila nove krake, barvo in osvetlitev. Notranjost je presenetljivo prostorna – v njej lahko spi tudi družina (2 odrasla in 3 otroci).

V helikopterju je tudi veliko svetlobe zahvaljujoč sončni kupoli in dvojno zastekljenim vratom. Pomirjujoč interjer je bele barve z nekaj modrine in nekaj rdeče barve za razgibanost.
Noč v edinstvenem glampingu znaša okoli 170 evrov za 2 odrasli osebi, za otroka pa je potrebno odšteti okoli 12 evrov. Na voljo so tudi posebne ponudbe.

Galerija – Helicopter Glamping

Helicopter GlampingOdpri galerijo
01_Le_Rosey_BTA_6453 Institut Le Rosey: najdražja šola na svetu otok1 Tropski otok, poln pasjih mladičkov skrat 2 Škratje na Krvavcu navdušujejo otroke in odrasle! naravna kopalisca a Pravljična naravna kopališča v Sloveniji · · ·