Hello Kitty x Converse: obsesija z najbolj prikupno muco na svetu se vrača.
Utrip mesta · moda

Če ste mislili, da je najbolj popularna japonska muca na svetu passé, vam bo ob pogledu na superge Converse z njenim motivom jasno, da še zmeraj obstajajo ljubitelji te prikupne ‘zveri’. Ste med njimi?

Najbolj slaven čevelj podjetja Converse Chuck Taylor smo doslej videli v različnih oblikah. Hit letošnjega poletja je bil popolnoma prozoren model, a v jesen bomo vstopili s še boljšo novostjo – Converse se je združil s podjetjem Sanrio in ‘oživel’ popularnost najbolj prikupne muce vseh časov.

Čevelj je roza barve, na bočni strani pa je slika muce z dvema luštnima 3D-tačkama. Ko pomislite, da je to vse, poglejte na podplat, in videli boste velike rdeče pentlje, ki ustvarijo še bolj igriv videz.

Ta podplat je res ‘kjut’

Tisti, ki ste igrivi in veste, da bo vaša omara dobila še en par čevelj, boste za Hello Kitty Converse odšteli 105 ameriških dolarjev (preračunano 90 evrov). Na spletni strani angleškega podjetja offspring.co.uk omenjene čevlje prodajajo prek spleta in jih lahko naročite tudi v Slovenijo, a trenutno njihova stran ne prikazuje teh čevljev. Očitno bomo morali počakati, da bo kakšna druga stran priskrbela najbolj kul par čevljev te jeseni.

clem-onojeghuo-197847-unsplash Kako cel dan preživeti v visokih petah? 9e62b7ef8be3532fd2a3d8bffc224b6d--black-leather-sandals-black-flats-shoes 8 črnih sandalov, ki se podajo h kateremukoli videzu Vans Style 36 Patchwork Vansov novi model ‘Style 36 Patchwork’ je namenjen zabavnim ljudem Policijski ščit je modni dodatek, ki bo izpopolnil vaš 'look'. Policijski ščit je modni dodatek, ki bo izpopolnil vaš ‘look’ · · · · · ·